top of page

What’s your scary age?

I have more than one.Nu sunt sigur, dar prima cred ca este 30. Sunt foarte aproape. O sa fac niste "reality check-uri" si imi voi da seama daca este sau nu cazul de scary age.


Tin minte ca, pe la 15 ani, ii consideram pe cei de 25, niste oameni batrani, care nu erau deloc din "lumea mea", iar perspectiva ca eu sa ajung la 25 de ani, era probabila, dar parea foarte indepartata. Tot cam pe la 15 ani, ma uitam la bunicii mei ca la niste personaje de poveste, venite din alta lume. Imi era imposibil sa accept ca au fost si ei candva de varsta mea.


Dupa 25, lucrurile incep sa fie din ce in ce mai previzibile. Deja incepi sa iti pui intrebari si vrei raspunsuri. Mai grav este cand unii nu isi dau propriile raspunsuri, ci le cauta in sabloane si tipare fabricate de societate.


Nu stiu exact ce anume este scary. Poate e un reflex psihologic dat de schimbarea "prefixului". Poate e pentru ca realizez ca in urma cu 20 de ani, stilul meu de viata de acum, ar fi parut rupt dintr-un SF. Poate e pentru ca viata mea devine din ce in ce mai controlabila (de catre mine). Poate e pentru ca, conform studiilor, as mai avea de trait cam de inca 1,5 ori pe atat.


De fapt, nu e nimic scary...e mai mult "thrilling" ;)

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page